logo logo logo logo
logo
Loading ...
espa
img

ΕΒΙΠΕ ΑΒΕΕ

ECO Friendly / ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΒΙΠΕ ABEE εκφράζει την προσήλωσή της στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος. Εγκατεστημένη σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε έναν ελαιώνα, η οικολογική της προσέγγιση αποτυπώνεται σε πολλές πρακτικές που ενισχύουν την αειφορία και την περιβαλλοντική προστασία.

Εκμεταλλευόμαστε την ηλιακή ενέργεια, με τη χρήση φωτοβολταϊκών πάνελ, και έτσι διασφαλίζουμε τη μείωση των εκπομπών αερίων, ελαττώνοντας ταυτόχρονα την εξάρτησή μας από τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας.

Στον τομέα της μετακίνησης, υιοθετούμε ηλεκτροκίνητα μέσα μεταφοράς, προωθώντας μια πιο βιώσιμη προσέγγιση σ’ αυτό τον τομέα.

Εισάγουμε στην παραγωγή eco-friendly προϊόντα, που είναι διαθέσιμα σε όλους μας τους πελάτες. Τα προϊόντα μας, που προέρχονται από οικολογικές πηγές όπως το ζαχαροκάλαμο, ενισχύουν τον προσανατολισμό μας προς την υπεύθυνη παραγωγή.

Εγκαθιστούμε μονάδα ανακύκλωσης πλαστικού, και δεσμευόμαστε στη μείωση των αποβλήτων και την ανακύκλωση όλων των λοιπών υλικών, συνεισφέροντας στη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Αυτές οι πρωτοβουλίες αποτυπώνουν τη δέσμευσή μας στη δημιουργία μιας βιώσιμης και πράσινης εταιρείας. Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε προς ένα υπεύθυνο μέλλον που στοχεύει στην αειφορία.

img
img
Drag View Close play
scroll top
0%